Eb 2020: Jobban kell tisztelnie Lewandowskit – Luis Enrique

Vágólapra másolva!
2021.06.20. 15:07
null
Luis Enrique tiszteletre utasította Ferran Torrest (Fotó: AFP)
Mint ismert, a spanyol válogatott 1–1-es döntetlent játszott Lengyelországgal a labdarúgó Európa-bajnokság E-csoportjának szombat esti mérkőzésén. A meccset megelőző sajtótájékoztatón Ferran Torres azt találta mondani, hogy a spanyol válogatott védői simán hatástalanítják Robert Lewandowskit, aki a támadóra rácáfolva az egyenlítő gólt szerezte. Az esetről a spanyol kapitány, Luis Enrique is elmondta a véleményét. 

 

A Spanyolország–Lengyelország mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Ferran Torres merész kijelentést tett a világklasszis támadó, Robert Lewandowski hatástalanításáról.

Nem aggódunk Lewandowski miatt, a spanyol válogatott védői megeszik reggelire” – mondta Ferran Torres.

Az 1–1-es döntetlennel végződő mérkőzés után – amelyen Lewandowski szerezte a lengyelek egyenlítő gólját – a spanyol szövetségi kapitány, Luis Enrique, kvázi bocsánatkérően utasította rendre játékosát.

Ferran Torres fiatal még, és rengeteget kell tanulnia. Tisztelned kell az összes ellenfeledet, és még jobban kell tisztelned Lewandowskit – mondta Luis Enrique a lengyel TVN24-nek. A szakember megdicsérte a lengyel csapat játékát. – Jobbak voltunk, ám ez nem volt elég. Tetszett a lengyelek játéka, ami nem hozott ugyan túl sok helyzetet, de azért rejtett néhány veszélyes támadást, mint például Lewandowskiét, ami gólt ért.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik