Formula-1: dupla buli a Williamsnél Barcelonában

Vágólapra másolva!
2012.05.13. 13:40
Címkék
A Sir Frank Williams 70. születésnapja alkalmából rendezett összejövetel nem is sikerülhetett volna jobban a brit csapat számára, épp az ünnepség közben derült ki ugyanis, hogy Lewis Hamilton kizárásával az istálló pilótája, Pastor Maldonado indulhat az élről Barcelonában.

Szombat este nagyszabású ünnepséget rendeztek Sir Frank Williams tiszteletére a csapat motorhome-jában, amióta ugyanis betöltötte 70. életévét, ez volt az első alkalom, hogy a legendás istállófőnök is tiszteletét tette a paddockban. Hogy Williams mekkora tiszteletnek örvend az F1-es mezőnyben, jól jellemzi, hogy a versenyzők és más istállóvezetők szinte kivétel nélkül megjelentek az eseményen.

Mindenkinek volt egy-két kedves szava hozzá, az emelkedett hangulatot ráadásul továbbfokozta, amikor az est folyamán kiderült, hogy Lewis Hamilton kizárásával a csapat pilótája, Pastor Maldonado indulhat másnap a pole pozícióból. „Hallottad? Úgy tűnik, az élről indulunk vasárnap!" – kiáltotta telefonjába jókedvűen Dickie Stanford csapatmenedzser, Maldonadót pedig azonnal megrohamozták a tévéstábok.

Ennél szebb szülinapi ajándékot aligha tudott volna elképzelni a 70 éves Sir Frank Williams .

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik