F1: olvasói játék az NSO-n a 30. Magyar Nagydíj alkalmából

Vágólapra másolva!
2015.06.26. 16:01
null
Várjuk kedves, humoros vagy elgondolkodtató történeteiket! (Fotó: AFP, archív)
Július végén, kereken egy hónap múlva rendezik meg a 30. Magyar Nagydíjat. A kerek sorszám alkalmából a Nemzeti Sport Online játékra hívja olvasóit. Kérjük, írják meg kedvenc élményüket, gondolataikat a Magyar Nagydíjról! A legjobb történeteket megszavaztatjuk az olvasótársakkal, s a legtöbb szavazatot kapók az idén személyesen is megtekinthetik a versenyt a Hungaroringen.

 

Egy nagy győzelem? Netán szívszorító kiesés? Látványos baleset? Vita az ön előtt vagy mellett ülő másik nézővel? Románc egy NDK-s hölggyel a nyolcvanas évekből? Kalandos utazás a Hungaroring felé? Vicces történet az otthoni Magyar Nagydíj-nézésről? Találkozás valamelyik pilótával a belvárosban vagy a repülőtéren? Tetszik vagy nem tetszik a Magyar Nagydíj körüli felhajtás?

Ragadjon billentyűzetet, és ossza meg velünk történeteit, gondolatait, s a legérdekesebb, legszellemesebb írásokat július 6-án közöljük, az olvasóink számára kiírt szavazáson megválasztjuk a legnépszerűbbeket, amelyek szerzőit a július 26-i Formula–1-es Magyar Nagydíjra szóló belépőkkel jutalmazunk.

Az írásokat július 5-ig kérjük eljuttatni az nsonline@nemzetisport.hu e-mail címre. Kérjük, írásaik terjedelmét korlátozzák 1500 karakterben, a túl hosszú történeteket nem tudjuk megosztani a többi olvasóval. (A kiadó fenntartja a jogot, hogy a beérkező anyagokat szükség esetén szerkesztve, online és nyomtatott felületen is megjelentesse.)

Fődíj: páros bérlet a Gold3 tribünre

További nyeremények: 3 páros „állóhely” bérlet, 5 darab az NSM 30. Magyar Nagydíjra készült 100 oldalas kiadványából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik