F1: nehéz elhinnie, hogy két hónapja még jó helyzetben volt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.13. 17:10
null
Ocon csalódott, de nem dühös senkire (Fotó: AFP)
Könnyen lehet, hogy a szezon végén ülés nélkül marad Esteban Ocon. A Force India versenyzője lehet ugyanis az áldozata az istálló tulajdonosváltásának – a helyzetéről kifejtette a véleményét a szingapúri versenyhétvége előtt.

 

Talán maga Esteban Ocon sem hitte a nyár elején, hogy nem sokkal később azon kell aggódnia, hogy lesz-e ülése a Formula–1-ben 2019-ben. Márpedig amióta a williamses Lance Stroll édesapja, Lawrence Stroll többedmagával megvette a hatalmas anyagi problémákkal küzdő Force Indiát, a francia versenyző igencsak nehéz helyzetbe került.

A legvalószínűbbnek ugyanis az tűnik, hogy az alakulat a Lance Stroll, Sergio Pérez párossal áll rajthoz a 2019-es versenyeken. Jelenlegi helyzetéről Ocon Szingapúrban beszélt.

„Van még remény, de egyre kevesebb – vallotta be a fiatal francia versenyző. – Nehéz elhinni, hogy két hónapja még jó helyzetben voltam, mostanra viszont így alakultak a dolgok. Nem vagyok frusztrált, inkább csalódott, viszont nem vagyok dühös senkire vagy semmire. Keményen dolgoztam, hogy eljussak idáig, és úgy érzem, idén sikerült fejlődnöm az előző évhez képest. Azért küzdök, hogy minden versenyen a lehető legjobban teljesítsek, de úgy vezetni, hogy nem tudom, mi lesz jövőre, nehéz dolog.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik