F1: műteni kellett Grosjean bahreini balesetben megsérült kezét

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2020.12.16. 11:28
null
Grosjean műtéte jól sikerült (Fotó: Twitter/HaasF1Team)
Romain Grosjean a közösségi oldalain számolt be arról, hogy műteni kell a Formula–1-es Bahreini Nagydíjon történt balesetében megsérült kezét. A francia már túl is van az operáción, és jól érzi magát.

 

Mint ismert, Romain Grosjean az első bahreini verseny első körében szenvedett hatalmas balesetet, nagy sebességgel szált bele a szalagkorlátba, amely kettétörte és lángra lobbantotta a Haast. Bár Grosjean a nagy bukáshoz képest kisebb sérülésekkel megúszta az esetet, először a Szahíri Nagydíjtól kellett visszalépnie, majd hiába szerette volna Abu-Dzabiban szebben lezárni a Formula–1-es pályafutását, az orvosok tanácsára nem indult az idényzárón sem.

A francia hazautazott Svájcba, ahol tovább folytatta a kezelését, és bár jobb keze szépen gyógyult és a kötés is lekerülhetett róla, bal kezét műteni kellett.

„A bal kezemen a hüvelykujj ínszalagja megsérült a balesetben, emellett ki kell tisztítani az égési sérüléseket is. A jobb kezem is kap némi kezelést egy korábbi 2020-as sérülés miatt. Holnaptól új ember leszek!" – írta még kedden az Instagramján, ahol a műtétet követően is bejelentkezett.

 

 

„Jó reggelt mindenkinek, legyen csodás napotok! Jól aludtam, nincs nagy fájdalmam, de kissé nehezen megy az üzenetek írása."

Ami Grosjean jobb kezét illeti, a francia a bahreini balesetét követően árulta el, hogy az év elején volt egy kisebb konyhai esése, aminek következtében eltörte a kezét, ám erről még a csapatát sem értesítette.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik