F1: főnöke nem igazán ért egyet Ricciardo korábbi „kiakadásával”

B. Ö. B.B. Ö. B.
Vágólapra másolva!
2021.04.27. 14:53
null
Andreas Seidl úgy véli, az F1 remek munkát végez a közösségi médiás felületein (Fotó: AFP)
Andreas Seidl, a McLaren csapatfőnöke úgy véli, hogy a Formula–1 közösségi médiás csapata remek munkát végez a sorozat népszerűbbé tétele szempontjából, és bár megérti, hogy Daniel Ricciardo miért nehezményezte, hogy ehhez sokszor a hatalmas baleseteket is felhasználják, tudja, sokak a versenyzőket érintő veszélyt társítják az F1-hez.

 

Daniel Ricciardo néhány héttel ezelőtt egyszerűen idiótának nevezte a Formula–1 közösségi médiás felületeinek kezelőit, amiért is közzétettek egy videót az előző idény legemlékezetesebb pillanatairól. Az ausztrál versenyzőnek egész pontosan az volt a problémája, hogy a tízből nyolc eset baleset volt, és szerinte nem ezzel kellene „eladni” a sportágat.

Ricciardo ekkor egyébként a Drive to Survive kapcsán a Netflixet is bírálta a történetek kiszínezése miatt, ám mclarenes főnöke, Andreas Seidl szerint a Formula–1 jó munkát végez a sorozat népszerűsítését tekintve.

„A szempontunkból az F1 közösségi médiás csapata, ahogy korábban, most is remek munkát végez a sorozat promótálása érdekében – nyilatkozta Seidl a motorsport.comnak.Ha megnézzük a számokat, nagyon gyorsan emelkedett az F1 iránti elköteleződés az utóbbi években, emellett pedig sikerült új célközönségeket is elérni. A mi sportágunk az egyik legizgalmasabb a világon a számtalan történetével a pályáról és azon kívülről. Azt kell mondanom, hogy egyes rajongók a veszélyt is a velejárójának tartják, ám abban egyetértek Daniellel, hogy vannak nagyobb és pozitívabb történetek, amikről mesélni lehet, de ezt is ugyanúgy megteszi ez a csapat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik