F1-es bajnokavatásra készül a világ; Dibusz: 300! – vasárnap

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.12.11. 22:46
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Minden vasárnap dől el. Rég látott izgalmakkal zárul Abu-Dzabiban a 2021-es Formula–1-es idény: pontazonosságból vág neki a Verstappen, Hamilton duó az utolsó futamnak, a holland indul az élről, de a brit gumijaiban lehet nagyobb bizodalom. Esélylatolgató, nyilatkozatok és múltidéző Zsoldos Barnától két oldalon.
Minden vasárnap dől el.
Rég látott izgalmakkal zárul Abu-Dzabiban a 2021-es Formula–1-es idény: pontazonosságból vág neki a Verstappen, Hamilton duó az utolsó futamnak, a holland indul az élről, de a brit gumijaiban lehet nagyobb bizodalom. Esélylatolgató, nyilatkozatok és múltidéző Zsoldos Barnától két oldalon.

Dibusz Dénes a 300. meccsére készül a magyar első osztályban. A debreceni fellépésén immár a 11. legtöbbször a magyar NB I-ben pályára lépő kapussal az ünnepi alkalomból Pietsch Tibor beszélgetett.

A továbbjutás már nem, de a csoport harmadik helye még elérhető. A női kézilabda-vb-n Dél-Korea ellen zár Golovin Vlagyimir válogatottja, amelynek játékosai a kapitány szerint a pályán kívül is sokat tehetnek még az épülésükért. Papp Bálint helyszíni jelentése Spanyolországból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik