F1: Bottas az állatkertben, Gasly a tengerparton hangolódik – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.13. 16:19
null
Gasly szörfözéssel készül a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra (Fotó: AFP)
A hétvégén elrajtol a Formula–1 2019-es idénye. A versenyzők már megérkeztek a szezonnyitónak otthont adó Melbourne-be. Igaz, Lewis Hamilton előtte Katarban tett látogatást, ahol új kedvenc sportjának hódolhatott. Mercedeses csapattársa, Valtteri Bottas ennél visszafogottabban, egy állatkertben hangolódik az első, ausztráliai versenyhétvégére. Íme, néhány kép, melyet a pilóták osztottak meg közösségi médiás oldalukon.

 

Utolsó szabad hétvégéjét Katarban töltötte Lewis Hamilton, akinek, úgy tűnik, már igencsak hiányzik az adrenalin. A világbajnoki címvédő ejtőernyőzött kicsit, és elmondása szerint valójában ez az egyik kedvenc sportja. Megjegyeznénk, hogynéhány héttel ezelőtt a szörfről állította ugyanezt.

Max Verstappen visszafogottabb módon készül a szezonnyitóra. Instagram-oldalán csupán egy képet osztott meg magáról és új csapattársáról, Pierre Gaslyról.

Looking forward to the new season like

66.9k Likes, 313 Comments - Max Verstappen (@maxverstappen1) on Instagram: "Looking forward to the new season like "


Gasly kicsit többet mutatott meg arról, hogy mivel foglalatoskodik a melbourne-i versenyhétvége előtti napokban. A francia pilóta kihasználta, hogy a helyi viszonyok igencsak kedvezőek a szörfözéshez.

" Don't worry I got this " Will need few more lessons @mfanno. Great day learning how to surf!! Back in the paddock tomorrow, can't wait for Friday and to be back in the car!!

11.1k Likes, 31 Comments - Pierre Gasly (@pierregasly) on Instagram: "" Don't worry I got this " Will need few more lessons @mfanno. Great day learning how to surf!!..."

Szintén átélte az „ausztrál érzést"Valtteri Bottas. A Mercedes versenyzője ellátogatott a helyi állatkertbe, ahol többek között néhány kengurut is megcsodálhatott.

Just chillin

14.6k Likes, 63 Comments - Valtteri Bottas (@valtteribottas) on Instagram: "Just chillin "

Nem volt túl megértő a vendégeivel Kevin Magnussen. A Haas-pilóta feltöltött egy videót az Instagram-oldalára, amelyben az egyik barátja látható, miközben elaludt az edzőteremben. Talán a dán már jobban alkalmazkodott az időeltolódásból fakadó nehézségekhez.

My dear friend @carlsen.jesper was hit with a bad case of jet lag in the middle of his gym session this afternoon in Australia

11.6k Likes, 136 Comments - Kevin Magnussen (@kevinmagnussen) on Instagram: "My dear friend @carlsen.jesper was hit with a bad case of jet lag in the middle of his gym session..."

Kimi Räikkönen visszatért az iskolába. A 2019-es szezont már az Alfa Romeo versenyzőjeként megkezdő finn a helyi egyetemen tett látogatást.

Back at school.

113.4k Likes, 370 Comments - Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on Instagram: "Back at school."


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik