F1: a Ferrari megerősítette gratulációját

Vágólapra másolva!
2012.12.03. 15:58
Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke nyugtalanítónak tartja, hogy világszerte rossz vesztesként könyvelték el a 2012-es Formula–1-es idényben a Red Bull-istállóval szemben alulmaradó Ferrarit, amely a múlt héten még Sebastien Vettel egyik szabálytalannak tűnő előzését vizsgálta és vizsgáltatta az FIA-val, valamint hogy csak azokat a szavait idézik mostanában, amelyekkel Bernie Ecclestone-t és Michael Schumachert bírálja. A Ferrari emiatt a hivatalos internetes oldalán külön írást szentel a Red Bullnak címzett gratulációjának.

„Ha valaki azt hitte volna a múlt héten, hogy a Ferrari nem tud veszteni, Valenciában, a Ferrari hét végi idényzáró ünnepségén megkapták a választ, amelyet, úgy tűnik, nem árt még egyszer megismételni” – írja a Ferrari honlapja, majd Montezemolót idézi.

„Gratulálunk Sebastian Vettelnek és a Red Bull-istállónak! Megnyerték a Formula–1-es világbajnokságot, örömmel ismerjük el a sikerüket, és reméljük, jövőre ők is megadják nekünk ugyanezt a gesztust. Ami a sárga zászlós esetet illeti, a legegyszerűbb és szerintünk egyenes módon intéztük el a történteket, megkértük a szövetséget, hogy nézzen rá a történtekre, s mi elismerjük a döntését. Ezt is tettük” – mondta Montezemolo.

„Ha valaki még mindig kétkedne, most megkapta a választ” – tette hozzá a Ferrari honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik