Videoton: El kell fogadni a helyzetet - Sousa

Vágólapra másolva!
2012.12.07. 08:25
Mint ismeretes, a nagy esőzés után, a pálya talajának játékra alkalmatlansága miatt tegnap elhalasztották a Sporting–Videoton Európa-liga mérkőzést, amelyet ma este 21.05 órától rendezhetnek meg, ha a körülmények engedik. Meccs ugyan nem volt, de a két vezetőedző rögtönzött sajtótájékoztatót tartott tegnap este a halasztás hírére.

Franky Vercauteren, a portugál együttes mestere csak annyiban beszélt a halasztásról, hogy ez nem befolyásolhatja a hétfői Benfica-meccs eredményét.

Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője sem tűnt különösebben idegesnek, amikor távozott a stadionból.

„El kell fogadni a helyzetet – mondta a halasztással kapcsolatban a szakember, aki ekkor még nem tudta, hogyan alakul a csoport másik meccse. – Pénteken újra neki kell futni, el kell végezni a napi rutint, nem zökkenhetünk ki. Ez a szabály, ehhez kell alkalmazkodni, nincs mit tenni. Hogy sportszerű-e a másik meccs lejátszása? Nincs mit tenni, ez van, ez a szabály."

Azóta már tudjuk, a csoport másik a Genk gól nélküli döntetlent játszott a Basellel, ez pedig azt jelenti, hogy a sporting elleni meccstől függetlenül a Videoton búcsúzik az Európa-ligától.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik