MU: A védőink helyében dühös lennék a támadókra – Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.14. 10:29
null
Csütörtök este Zlatan Ibrahimovic nem volt jobb az MU többi támadójánál (Fotó: AFP)
José Mourinho súlyosan kritizálta a Manchester United csatárait az Anderlecht vendégeként az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén elért 1–1-es döntetlen után.

„Ha a Manchester United védője lennék, nagyon dühös lennék a támadóinkra. A védelem megoldotta a feladatát, azok, akik már ezen az estén eldönthették volna az egész párharcot, nem” – mondta Mourinho.

SZAVAZÁS

Ön szerint kiharcolja a BL-indulást a Manchester United?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Az MU az első félidő 36. percében szerzett vezetést Henrih Mhitarjan góljával, de a sorozatosan kihagyott helyzeteket az Anderlecht a 86. percben az egyetlen kaput eltaláló lövésével megbüntette. A manchesteriek 16-szor célozták meg a kaput.

A Premier League-ben 46 gólnál tartanak, míg az élmezőny többi tagja, a Chelsea, a Tottenham, a Liverpool, a Manchester City és az Arsenal is 60-on túl jár.

„Ugyanaz a baj, irányítottuk a meccset, voltak helyzeteink, de nem szereztünk elég gólt. A gyenge angolommal nem találok jobb szót rá, petyhüdt a támadójátékunk – mondta az egykor a Barcelonánál Bobby Robson tolmácsaként dolgozó Mourinho. – Több komolyságot várok a pályán. Ha két-három támadónk teljesítményének gyümölcsét próbáljuk kifacsarni, nem sok ivólét kapunk. Marcus Rashford, Jesse Lingard, Zlatan Ibrahimovic, Anthony Martial – ugyanaz a gond.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik