El: „Tudtuk, hogy meg kell izzadnunk az MTK ellen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.02. 22:45
Az El-selejtező 1. fordulójában az MTK gól nélküli döntetlent játszott a Szusza Ferenc Stadionban. Zlatomir Zagorcsics, a Vojvodina vezetőedzője a meccs után elmondta, az MTK bizonyította, hogy jó csapat, bízik benne, hogy a visszavágón  értékesíteni tudják a helyzeteiket, amelyek most a 2. félidőben kimaradtak. László Csaba, az MTK vezetőedzője is a kimaradt lehetőségeket említette, ugyanakkor azt is mondta, a 0–0 jó eredmény.

„Tudtuk, hogy meg kell izzadnunk az MTK ellen, mert jó csapatról van szó, és ezt bizonyította is az ellenfelünk az első félidőben. A második játékrészben viszont már nekünk volt több helyzetünk, és bízom benne, hogy a visszavágón már szerencsénk is lesz” – mondta a meccs után Zlatomir Zagorcsics, a Vojvodina vezetőedzője. Zlatomir Zagorcsics, a Vojvodina vezetőedzője.

„Nemzetközi szinten illene belőni a helyzeteket. Az első félidőben Varga Szabolcsnak volt egy olyan helyzete, amit illett volna belőni, aztán Torghelle Sándornak volt egy letámadása, ami után a szabálytalankodó védő sárga lapot kapott, pedig lehetett volna piros is. De mindegy, ezzel nem foglalkozom” – értékelt az MTK vezetőedzője, László Csaba.

„Ahogy azt vártam, a hetvenedik perc környékén ebben a melegben elfáradtunk. Ez várható volt, hiszen a munka elején vagyunk, új játékosaink is vannak. Ekkor azonban nem azt csináltuk, amit kértem, mert nem a szélen játszottunk, középen pedig sok labdát elveszítettünk. Legyünk őszinték, nem kaptunk gólt, ez jó eredmény, a Vojvodina nem futballozott le minket, ez a legfontosabb” – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik