Londonban a Vidi; Hosszú–Sjöström bokszmeccs

Vágólapra másolva!
2018.10.03. 23:31
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

A Vidi FC Chelsea elleni El-meccsét Pietsch Tibor és Szabó Miklós londoni tudósítása vezeti fel. Ebből egyebek mellett kiderül, hogy milyen Chelsea-kezdőt képzelnek a pályára a fehérváriak, hogy cicázásban ki a jobb, és hogy miként javul az agyrázkódása miatt kieső Kovácsik kapus állapota.
A Vidi FC Chelsea elleni El-meccsét Pietsch Tibor és Szabó Miklós londoni tudósítása vezeti fel.
Ebből egyebek mellett kiderül, hogy milyen Chelsea-kezdőt képzelnek a pályára a fehérváriak, hogy cicázásban ki a jobb, és hogy miként javul az agyrázkódása miatt kieső Kovácsik kapus állapota.

A rutintalan Hoffenheimtől a Barca Tottenhammel vívott gólpárbajáig – két oldalon minden, amit a Bajnokok Ligája e heti játéknapjairól tudni érdemes.

Gulyás István immár veszprémi edzőként repül Bresztbe. Az egykori remek kézilabda-irányító még nem tudja, meddig vezetheti a kirakatcsapatot, de régi emlékeit is megpróbálta felidézni – avagy mi tegyünk egy edzőváltás után? Simon József interjúja.

Hosszú Katinka hat egyéni számot biztosan úszik a Duna Arénában. Olimpiai bajnokunk arra is vállalkozott, hogy túláradó jókedvében bokszmeccset imitáljon a kamerák előtt Sarah Sjöströmmel, Chad le Clos pedig elájult Cseh anyuka töltött paprikájától...

Ha pedig csütörtök, akkor ezúttal is Amerika melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik