Kiszámíthatatlan Monaco vár a Fradira; Szoboszlaiék a továbbjutás küszöbén

Vágólapra másolva!
2022.10.25. 23:10
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

A Monaco messze többre hivatott, mint amit eddig az Európa-ligában mutat. A Ferencvárosra váró francia csapat kerete értékes, minőségi ligában, minőségi futballistákat felvonultatva szerepel, mégsem az igazi – és egy döntetlen elég is lenne csütörtökön a Fradinak ahhoz, hogy megérje a futballtavaszt. Monacói klubportré és az exedző Bölöni László szakértői véleménye kétoldalas címlapsztorinkban.
A Monaco messze többre hivatott, mint amit eddig az Európa-ligában mutat.
A Ferencvárosra váró francia csapat kerete értékes, minőségi ligában, minőségi futballistákat felvonultatva szerepel, mégsem az igazi – és egy döntetlen elég is lenne csütörtökön a Fradinak ahhoz, hogy megérje a futballtavaszt. Monacói klubportré és az exedző Bölöni László szakértői véleménye kétoldalas címlapsztorinkban.

Az RB Leipzig két magyarral a soraiban verte meg a Real Madridot. A Bajnokok Ligájában ezzel egy döntetlen is elég az utolsó fordulóban a hazai pálya nélkül játszó Sahtar Doneck „otthonában” a nyolcaddöntőbe jutáshoz. És továbblépett a Chelsea, a Benfica, a PSG és a Dortmund, kiesett ellenben a Juventus. BL-előzetes és tudósítás két oldalon.

Bíró Attila 16 éveseket is behívott a világliga nyolcas döntőjére készülő női vízilabda-válogatott keretébe. A kapitány reméli, hogy nem az Európa-bajnokságot, hanem az ezüstös világbajnokságot idézi majd Tenerifén a Keszthelyi Ritával újra kiegészülő csapat, a cél természetesen a létező maximum, hiszen Bíró szerint „kis kavicsokért be sem indítjuk a betonkeverőt”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik