Hiddink: A Honvéd jobb formában van, mint mi

Vágólapra másolva!
2012.07.15. 22:37
A Budapest Honvéd elleni Európa-liga-selejtezőre készülő Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatának edzője, Guus Hiddink úgy véli, a magyar együttes várja felkészültebb állapotban a párharcot.
Guus Hiddink szerint az Anzsi még messze van a csúcsformától (Fotó: Action Images)
Guus Hiddink szerint az Anzsi még messze van a csúcsformától (Fotó: Action Images)

 

Az Anzsi csütörtökön a Moszkva közeli Ramenszkojéban fogadja a Honvédot, miután az UEFA nem engedte neki, hogy Mahacskalában játssza a hazai mérkőzését. Az orosz csapatot irányító Hiddink úgy gondolja, a magyar együttes várja jobb formában a párharcot, mivel velük ellentétben már játszott két tétmérkőzést a nyáron. A kispestiek ugyebár kettős győzelemmel búcsúztatták az albán Flamurtarit a selejtező első fordulójában, míg az Anzsi ezalatt az osztrák Alpokban edzőtáborozott.

„Mindent összevetve néhány edzésen vagyunk csak túl. Sok munkát kellett elvégeznünk rövid idő alatt, és nem hiszem, hogy ott tartanánk, ahol szeretném. Szóval kell még nekünk egy kis idő” – nyilatkozta a klubja honlapjának a 65 éves holland szakember.

„Azt hiszem, a Honvéd valamelyest előnyben van, mivel mi még nem játszottunk tétmérkőzést ebben az idényben, ők viszont már igen – folytatta Hiddink. – Azonban tudom, milyen bátor és jó szellemű társaság a miénk, és ennek az energiának meg kell mutatkoznia következő mérkőzésen.”

Az első találkozó jövő csütörtökön 17 órakor kezdődik, a magyarországi visszavágót egy héttel később, július 26-án rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik