Európa-liga: Nem lesz könnyű, de be kell húzni - Csank János

Vágólapra másolva!
2010.07.08. 08:41
A ZTE az albán KF Tirana ellen ma hazai pályán játssza az Európa-liga selejtezőjének visszavágóját. Az idegenbeli első meccsen elért 0–0 biztató eredmény a zalai csapat számára, Dézsi Attila ügyvezető és Csank János vezetőedző is úgy gondolja, bár nehéz mérkőzés lesz, tovább kell jutni.
„Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk. Kedvező az idegenbeli eredmény, és reális esélyünk van a továbbjutásra. Ehhez jó teljesítményt kell nyújtani. Erre képesnek is tartom csapatunkat. Remélhetőleg szurkolóink ezúttal is sokat segítenek, és folytathatjuk szereplésünket az Európa Ligában" – mondta Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője a Zalai Hírlapnak.

„Be kell vallani, nem rossz alakulat a tiranai. Képesek vagyunk őket legyőzni, ám igencsak oda kell figyelni minden apró részletre. Nagyon sokat futó, harcos és nagyon jól összerakott együttes az ellenfelünk. Arról nem is beszélve, hogy a hírek szerint tovább erősödött, van olyan játékosa, akinek sikerült rendezni a papírjait. Nem lesz könnyű találkozó, de be kell húzni, ahogy a futball berkeiben szoktuk mondani" – mondta Csank János, a csapat vezetőedzője.

A mérkőzést 18 órától nyomon követheti a Nemzeti Sport Online élő szöveges tudósításából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik