Európa-liga: Nem lehetnék büszkébb a csapatomra! - Hodgson

Vágólapra másolva!
2010.05.13. 00:17
Roy Hodgson, a Fulham menedzsere elsősorban az Atlético Madrid csatárduóját méltatta az Európa-liga döntője utáni nyilatkozatában, és elmondta: rendkívül büszke fantasztikus menetelést bemutató csapatára.

„Az Atlético két támadója a meccsen végig remek volt, ezt el kell ismernem. Ugyanakkor jól játszottunk és méltó ellenfelek voltunk" – nyilatkozta.

„Azt hittem én is, hogy tizenegyespárbajban dől el a finálé, ami persze lutri, de ezt simán vállaltam volna. Nagyon csalódott vagyok, hogy a végén kaptunk egy gólt. Ennél büszkébb nem is lehetnék a csapatomra, ma esti teljesítményünk az egész szezonunkat tükrözte. Egy esélyesebb csapat ellen harcoltunk, felálltunk a padlóról az első kapott gól után, olyan teljesítményt nyújtottunk, amit senki sem várt tőlünk. Minden okunk megvan arra, hogy büszkén tekintsünk vissza erre az idényre, bár most a csalódottság az úr. Egy ilyen nagy meccset mindig néhány nagy pillanat dönt el, és most Diego Forlán ragadozó ösztönei és kitűnő befejező képessége döntött. Forlánt és Agüerót egész jól meg tudtuk fogni, ám sajnos nem elég jól…" – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik