Európa-liga: Nem ijedünk meg a Zalaegerszegtől - Sulejman Starova

Vágólapra másolva!
2010.07.01. 12:42
A ZTE labdarúgócsapata ma délután a KF Tirana otthonában lép pályára az Európa-liga 1. selejtezőkörében. Az albánok vezetőedzője, Sulejman Starova jó csapatnak tartja Csank János gárdáját, de nem ijed meg a magyar együttestől.

Úgy tűnik, a Tirana légiósai közül a ZTE ellen végül pályára léphet a horvát Pejic, akinek szerda estig hiába várták a játékengedélyét, de az (elvileg) csütörtök délelőtt megérkezik, így a házigazdák legjobb csatára bevethető lesz.

Nem úgy a nigériai Abraham, aki csak a héten tért vissza a csapathoz, és egyelőre csupán edz – a visszavágón már számol vele az albánok trénere, Sulejman Starova. A szakvezetőnek sok fejfájást okozott a KF Tirana nyári meggyengülése.

„Valóban gyengébb lett a keretünk, de ez már a múlt, a problémákat magunk mögött hagytuk, és készülünk a ZTE ellen. A sorsolás óta feltérképeztem a Zalaegerszeget, erős kerete van, a légiósai különösen jók. Nem ijedünk meg tőlük, magabiztos teljesítményt akarunk nyújtani hazai pályán. Csak a maximumot fogadom el a játékosaimtól, mindent bele kell adniuk" – mondta.

A mérkőzés beharangozóját itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik