Európa-liga: Márton Gábor szerint meglepetést okozhat a Fehérvár

Vágólapra másolva!
2020.09.23. 15:18
A Mol Fehérvár FC meglepetést szeretne okozni a Stade de Reims ellen az Európa-liga selejtezőjének 3. fordulójában, Márton Gábor vezetőedző szerint ehhez megfelelően fel is készültek az ellenfélből.
Márton Gábor szerint ezúttal a Reims számít favoritnak – A FOTÓRA KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK (Fotók: Török Attila)
Márton Gábor szerint ezúttal a Reims számít favoritnak – A FOTÓRA KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK (Fotók: Török Attila)


A Mol Fehérvár FC vezetőedzője, Márton Gábor szerint most fordult a kocka: eddig tőlük vártak kötelező győzelmet, most viszont a vendég francia Stade de Reims számít favoritnak.

„Megtapasztaltuk, hogy már ezek a meccsek sem voltak könnyűek. Viszont sikerrel vettük az akadályokat, a csapat elbírta az esélyesség terhét. Most nem mi vagyunk az esélyesek, de azt sem mondanám, hogy esélytelenek vagyunk. Felkészültünk az ellenfélből, megpróbáljuk meglepni őket egy-két dologgal, úgyhogy bizakodó vagyok. Tudjuk, hogy ellenfelünk nem szerepel jól a bajnokságban, úgyhogy, ha felnövünk a feladathoz, és kihasználjuk a lehetőségeket, akkor meglepetést okozhatunk.″

A számításba vehető játékosokkal kapcsolatban elárulta: „lesznek változások, már csak azért is, mert Alef nem hadra fogható, Pátkai Máté meg tegnap meglepetésszerűen távozott.″

A Mol Fehérvár csütörtökön 18 órától fogadja a Stade de Reims gárdáját. A továbbjutás egy meccsen dől el zárt kapuk mögött. A csapatoknak a mostanival együtt két párharcot kell nyerniük a csoportkörbe jutáshoz, a továbbjutó a belga Standard Liege vagy a szerb FK Vojvodina vendégeként harcolhatja majd ki a főtáblára kerülést.

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ
Csütörtök, 18.00: MOL FEHÉRVÁR FC–
Stade de Reims (francia) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik