El-selejtező: a temesváriak a pokol mélyéről táncoltak tovább

Vágólapra másolva!
2010.08.05. 21:33
Háromgólos (!) hátrányt dolgozott le a finn MyPa elleni csütörtöki labdarúgó Európa-liga-selejtező második félidejében az FC Timisoara, és a 3–3-as döntetlennel továbbjutott.

A MyPa a kanadai Tosaint Ricketts duplájára építve a 25. percben már 3–0-ra vezetett Temesváron, de előnyét nem tudta megtartani. A második félidőben Mircea Axente szépített (53. perc), a csereként beálló Ianis Zicu tovább faragta a hátrányt (80. perc), majd a 92. percben a tapasztalt szlovák támadó, Marián Cisovsky bevitte a 3–3-as döntetlent eredményező, egyben a továbbjutást érő harmadik temesvári gólt is.

A Slovan Bratislava–Crvena zvezda mérkőzés a világítás meghibásodása miatt a 4. percben félbeszakadt, a játékot hosszú kényszerszünet után folytatták.

A nap folyamán korábban a Galatasaray gólzáporral jutott tovább, az azeri FK Karabah nagy meglepetésre kettős győzelemmel jutott túl a krakkói Wislán, Szabics Imre tizenegyes kiharcolásával járult hozzá a Sturm továbbjutásához, míg a zöld-foki-szigeteki Cafú (Anorthoszisz) mesterhármassal intézte el a Cercle Bruges-t.

EURÓPA-LIGA
3. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓK
Timisoara (román)–MyPa (finn) 3–3
Továbbjutott: a Timisoara, 5–4-es összesítéssel   
Bröndby (dán)–Buducsnoszt (montenegrói) 1–0
Tj: a Bröndby, 3–1-gyel   
Lausanne (svájci)–Randers (dán) 1–1
Tj: a Lausanne, 4–3-mal  
A nap többi mérkőzésének eredményét folyamatosan közöljük.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik