nemzetisport.hu
2018.08.02 23:36 Frissítve: 2018.08.03 00:58

El: Nem tudtunk a megfelelő összeállításban játszani – Supka

A Budapest Honvéd csalódást keltő 2–0-s vereséget szenvedett a luxemburgi Progres Niederkorn vendégeként a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján, így búcsúzott az európai porondtól. Supka Attila, a kispesti csapat vezetőedzője a frissesség hiányában látja a kiesés okát.

 

„Nehéz mérkőzésre készültünk, tisztában voltunk vele, ellenfelünk mindent megtesz, hogy megszerezze a továbbjutáshoz szükséges gólokat. Nagyon rosszul kezdtünk, rengeteg hibát követtünk el, az első negyedórában a kapusunknak köszönhettük, hogy nem kerültünk hátrányba. Utána kaptunk egy elkerülhető gólt, ezt követően megvoltak a lehetőségeink, feljavult a játékunk, mi is szerezhettünk volna gólt. Sajnos rossz döntéseket hoztunk; tudtuk, hogy be kell találnunk, de képtelenek voltunk élni a lehetőségekkel, ezért nem érdemeltünk továbbjutást” – értékelt Supka.

„Sajnos már a meccs előtt változtatnunk kellett, Gazdag Dániel kiesésével pedig nem volt olyan erős a középpályánk, mint a korábbi találkozókon. Nem tudtunk a megfelelő összeállításban játszani, nem voltunk kellően frissek a hétvégi bajnoki után. Hetek óta sorozatban játsszuk a találkozókat, és nem olyan hosszú a kispadunk, hogy mindig friss embereket tudjunk pályára küldeni” – tette hozzá a Budapest Honvéd vezetőedzője.

A kispestiek az NB I harmadik fordulójában vasárnap 18 órától a Paksot fogadják.

EURÓPA-LIGA
2. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓ

• NEM BAJNOKI ÁG
Progres Niederkorn (luxemburgi)–Budapest Honvéd 2–0 (De Almeida 21., Marques 84.)
Továbbjutott: a Progres Niederkorn, 2–1-es összesítéssel 

2023.03.18 00:07:20

Európa-liga nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Sztanyiszlav Csercseszov mosolygósan hagyta el a Puskás Arénát.

2023.03.17 10:35:34

Európa-liga nemzetisport.hu

BL-tavaszról beszélni nem reális, de hét éve, amikor a Partizani kiütötte a nyolc magyarral felálló FTC-t, az El-nyolcadddöntő is szürreális volt.

2023.03.16 20:24:38

Európa-liga nemzetisport.hu

Nem tudott csodát tenni a magyar bajnok, ismét kikapott a tartalékos Fradi – 50 675 néző előtt.