El: Mihajlovicsék Realként kezelték a Honvédot, hiba volt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.17. 12:28
Szinisa Mihajlovics jelenleg a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként dolgozik, és mivel tagja volt annak a Vojvodinának, amelyik 24 évvel ezelőtt alulmaradt a Honvéddal szemben a labdarúgó Bajnokcsapatok Európa-kupájában, a szerb sajtó őt is faggatja a két csapat mostani EL-csatájának esélyeiről.

„Emlékszem a Honvéd elleni párharcra, sajnos elveszítettük – elevenítette fel a 24 évvel ezelőtti párharcot Szinisa Mihajlovics a Szportszki Zsurnalnak. – Az volt a baj, hogy annyira tartottunk a meccstől, mintha a Honvéd a Real Madrid lett volna. A Honvédnak ma fiatal csapata van, úgy vélem, a Vojvodinának minden esélye megvan arra, hogy továbbjusson.”a 24 évvel ezelőtti párharcot Szinisa Mihajlovics a Szportszki Zsurnalnak. – Az volt a baj, hogy annyira tartottunk a meccstől, mintha a Honvéd a Real Madrid lett volna. A Honvédnak ma fiatal csapata van, úgy vélem, a Vojvodinának minden esélye megvan arra, hogy továbbjusson.”

A Vojvodina–Honvéd párharc első felvonását csütörtökön rendezik meg Újvidéken, és a hazai csapat marketingesei akciójukba a futballistákat is bevonva igyekeznek minél több nézőt kicsalogatni a stadionba.

Igor Djurics, az újvidékiek védője szerint a nyugodt budapesti visszavágót megalapozó csütörtöki győzelem lenne a kulcs a továbbjutáshoz. S hogyan tudnak majd ellenállni a Cselik ellen 13 gólt gyártó Honvéd-támadósornak?.

„Nem lesz könnyű megoldani a feladatot, de nem is lehetetlen – válaszolta a szerb újságírói kérdésre Djurics, aki a jelek szerint tanult Mihajlovicsék példájából. – Nagyon komolyan kell vennünk a Honvédot, de nem szabad, hogy a túlzott tisztelet félelmet generáljon.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik