El: megérkezett a Ferencváros Trabzonba, Traoré nem játszik

Borbola Bence (Trabzon)Borbola Bence (Trabzon)
Vágólapra másolva!
2022.11.02. 16:20
null
Trabzonban zárta az El-csoportkört az FTC (Fotó: Borbola Bence)
Megérkezett a török bajnok otthonába, Trabzonba az Európa-liga H-csoportjában az utolsó forduló eredményétől függetlenül a csoport élén végző, így nyolcaddöntős FTC. A játékosoknak szerda este még edzést vezénylő Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző Eldar Civicre, Franck Bolira, Amer Gojakra, Muhamed Besicre és Adama Traoréra sem számíthat.

Az FTC november 3-án, 18.45-kor lép pályára a török bajnok vendégeként az Európa-liga H-csoportjának 6., utolsó körében.

A csapat szerdán helyi idő szerint 16 órakor (magyar idő szerint 14 órakor) landolt Trabzon városában, és egyenesen a szállodába buszozott. A játékosok elfoglalták szobáikat, Sztanyiszlav Csercseszov este 19.30 órától tart edzést a Trabzonspor stadionjában, előtte ő és Ryan Mmaee részvételével tart sajtótájékoztatót a klub.

Fotó: Borbola Bence
Fotó: Borbola Bence

Nem tartott a csapattal a sérült Eldar Civic és a hétvégi, ZTE elleni mérkőzésen (2–1) eszméletét vesztő Franck Boli sem, de kisebb sérülése miatt otthon maradt Amer Gojak is, sárga lapos eltiltása miatt pedig Muhamed Besic sem tartott a csapattal Törökországba. Adama Traoré sérülés miatt hagyja ki a Trabzonspor elleni összecsapást.

Mint ismert, az FTC az első fordulóban 3–2-re győzte le a török ellenfelet a Groupama Arénában, majd az AS Monaco vendégeként 1–0-ra győzött. A szerb Crvena zvezda otthonában ugyan 4–1-es vereséget szenvedett, de egy héttel később 2–1-es hazai sikerrel vágott vissza, az 5. fordulóban a Monaco elleni budapesti 1–1-es döntetlennel biztossá tette csoportelsőségét és nyolcaddöntős szereplését.

EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 6. FORDULÓ
H-CSOPORT
Csütörtök 18.45:
Trabzonspor (török)–Ferencváros (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
Csütörtök 18.45: Monaco (francia)–Crvena zvezda (szerb)

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. FERENCVÁROS5311 8–8 010
2. Monaco5212 5–7–2 7
3. Trabzonspor52310–9+1 6
4. Crvena zvezda523 8–7+1 6

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik