El: Így volt a legkényelmesebb - mondja csodagóljáról Lamela

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.24. 14:22
Már megmutattuk, milyen különleges gólt rúgott Érik Lamela, a Tottenham Hotspur labdarúgója az Európa-liga csütörtöki játéknapján – most nézzük, milyen szavakat fűzött hozzá.

„Igen, úgy gondolom én is – felelte Érik Lamela arra az újságírói felvetésre, hogy élete góljának tekinti-e az Aszterasz Tripolisz (5–1) elleni rabonát. – Erre bizonyosan mindig emlékezni fogok, hiszen egészen más, mint a többi gólom.” Érik Lamela arra az újságírói felvetésre, hogy élete góljának tekinti-e az Aszterasz Tripolisz (5–1) elleni rabonát. – Erre bizonyosan mindig emlékezni fogok, hiszen egészen más, mint a többi gólom.”

Az argentin játékos rögvest pontosított is: a River Plate juniorcsapatában rúgott már ilyen gólt, és ahogyan most, akkor is ösztönből cselekedett.

„Nem arra összpontosítottam, hogy így szerezzek gólt. Egyszerűen be akartam találni, és ez tűnt a leghatékonyabb, legkényelmesebb megoldásnak – bagatellizálta a nagyszerű tegnapi mozdulatot Lamela, aki tavaly nyári érkezése óta csütörtökig csupán egy gólt szerzett a londoni csapatban. – Nagyon vágytam már a gólszerzésre, teljesen mindegy volt, hogy milyen lesz az a gól. Nagyon örülök a gólnak és a győzelemnek, bízom a folyamatos javulásban, no meg abban, hogy másféle megoldásaim is bejönnek.”

„Hihetetlenül technikás, aki ezt bevállalja, én valószínűleg nem fogok ilyennel kísérletezni – hüledezett a Lamela két gólját hárommal megtoldó Tottenham-játékos, Harry Kane. – Már azért csodálom, hogy volt bátorsága megpróbálni. Amúgy a másik gólja is gyönyörű volt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik