El: Holender örül első góljainak, de többet vár magától

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.04. 22:57
Holender Filip két góllal és két gólpasszal győzelemre vezette a Honvédot a Cselik Niksics elleni Európa-liga-selejtezőn, és a fiatal futballista örül első góljainak a kispestiek felnőttcsapatában, de úgy véli, tud ennél jobban is játszani.

„Nem jól kezdtünk, ennek ellenére szinte a semmiből kaptuk a gólt. Szerencsére gyorsan sikerült egyenlítenünk, aztán nem sokkal később már nálunk volt az előny. Mostantól már csak a továbbjutásra kell koncentrálnunk" – mondta Holender a honvedfc.hu-nak.Holender a honvedfc.hu-nak.

„Ezek voltak az első góljaim a felnőttek között, ezúton is szeretném az összes csapattársamnak megköszönni a segítséget. Amióta csak felkerültem a felnőttekhez, nagyon vártam arra, hogy itt is megszerezzem az első gólomat. Nagyon boldog vagyok, hogy ez éppen egy Európa-liga-meccsen sikerült, ráadásul mindjárt kétszer is eredményes voltam. Az első találat után az volt az első gondolatom, hogy kiszaladjak a közönséghez, és megköszönjem a drukkereknek, amiért ilyen hosszú utat tettek meg miattunk."

„Szerintem a mai teljesítményemnél tudok én még többet is nyújtani, a második félidőre már kicsit elfáradtam. Sokat kell még ahhoz edzenem, hogy tökéletes állapotban legyek, hiszen nemcsak ezen a meccsen akartam jó teljesítményt nyújtani, hanem az egész szezonban az a célom, hogy minél több gól és gólpassz szerepeljen a nevem mellett" – tette hozzá a fiatal játékos.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik