El: Hat-hét játékos a tudása alatt teljesített - Rossi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.19. 07:11
null
Rossi szerint a Vojvodina azt játszotta, amit tíz emberrel kell (Fotók: <a href="http://www.magyarszo.com/">Magyar Szó</a>, Ótos András)
Marco Rossi, az Európa-liga-selejtező második körének első mérkőzésén Újvidéken a szerb Vojvodinától 2–0-s vereséget szenvedő Bp. Honvéd vezetőedzője csalódottan nyilatkozott a találkozóról, amelyen szerinte hat-hét játékosa is a tudása alatt teljesített.

„A mienknél erősebb csapattal találkoztunk, úgy jöttünk ide, hogy jó eredményt érünk el, hogy elegendő esélyünk maradjon a visszavágóra. Sajnos ez nem sikerült, sok hibát követtünk el, a csapatomból hat-hét játékos a tudása alatt teljesített. Amikor tíz emberre fogyatkoztak a hazaiak, még akkor sem találtuk mega jó megoldásokat – idézi Marco Rossit a Honvéd honlapja. – Minden tiszteletem a Vojvodináé, mert bár semmi különöset nem csinált, azt játszotta, amit ilyen helyzetbenkell, azt viszont nagyon jól. Csalódott vagyok, mert nem azt nyújtottuk, amit kellett volna. A jó játékos ismérve, hogy az ilyen mentálisan is nehéz meccseken is jól teljesít.”

Marko Nikolics, a Vojvodina vezetőedzője érthetően elégedett volt.

„Gratulálok csapatomnak, az első huszonöt percben totálisan uraltuk a meccset. A kiállítás után taktikusan, fegyelmezetten játszottunk. Nagyon elégedett vagyok, hogy nem kaptunk gólt, sőt még növeltük is előnyünket. Ennek ellenérenagyon nehéz mérkőzés vár ránk Kispesten, mert a jelenlegilegjobb budapesti csapat ellen fogunk játszani, amely a visszavágón biztosan nagyon motivált lesz” – mondta Nikolics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik