El: az MTK ellenfelénél hosszú kupamenetelésre készülnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.07. 09:43
Merész célokat, hosszú nemzetközi kupamenetelést tűzött ki maga elé Miljana Mrdakovics, a Vojvodina 33 éves labdarúgója, de a vajdasági együttes még az Európa-liga selejtezőjének első fordulóját sem vette sikerrel. Az újvidékiek az idegenbeli 0–0 után fogadják a MTK-t csütörtök este 20.30 órától. A találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!

„A visszavágót tekintve jó eredményt sikerült elérnünk, különösen, hogy mi leszünk a a házigazdák a második mérkőzésen – nyilatkozta Mrdakovics. – A budapesti találkozó második félidei játékát kell nyújtanunk, és akkor nem lehet nagy problémánk. Maximálisan felkészültek vagyunk, bizakodva várjuk az ellenfelet, amelynél fizikailag jobbnak tartom magunkat, a játéktudásról már nem is beszélve. Sok szurkolóra számítok a csütörtöki visszavágón, akik majd a segítségünkre lesznek abban, hogy kiharcoljuk a továbbjutást.”Mrdakovics. – A budapesti találkozó második félidei játékát kell nyújtanunk, és akkor nem lehet nagy problémánk. Maximálisan felkészültek vagyunk, bizakodva várjuk az ellenfelet, amelynél fizikailag jobbnak tartom magunkat, a játéktudásról már nem is beszélve. Sok szurkolóra számítok a csütörtöki visszavágón, akik majd a segítségünkre lesznek abban, hogy kiharcoljuk a továbbjutást.”

A selejtező második fordulójában majd a Spartaks Jurmala–Buducsnoszt Podgorica párharc továbbjutója vár az Újvidéken győztes együttesre – az első meccsen a lettek Montenegróban győztek 3–1-re –, Mrdakovics reményei szerint a Vojvodinára.

„Ma már az európai kupaporondon nincsenek könnyű ellenfelek, de azt hiszem, hogy ebben az idényben messzire juthatunk az El-ben. A hazai célkitűzéseink amúgy is magasak, de itt, a Vajdaságban mindig is azok voltak, és ezúttal szeretnénk picivel a határaink felett teljesíteni. Úgy készülünk, hogy harcban leszünk a bajnoki címért és a kupáért is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik