El: „Megmutattuk Budapesten, hogy a Vojvodina a jobb”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 10:39
Az MTK Európa-liga-ellenfelének vezetőedzője, Zlatomir Zagorcsics nem számít könnyű visszavágóra a Szusza-stadionban kialakult 0–0-s első mérkőzést követően, de biztos benne, hogy hazai pályán már feltörik a magyar reteszt. Az együttes támadó középpályása, Alekszandar Palocsevics pedig arról beszélt a klub honlapjának, hogy az első felvonáson megmutatták, hogy az övék a jobb csapat, a visszavágón ezt megerősítenék, és továbbjutnának.

„Nem számítunk könnyű visszavágóra, de készen állunk felelni a kihívásra. Az Újpest pályáján eleinte gondunk volt Torghellével, de utána idejében semlegesíteni tudtuk. A második félidőben mutatott játék valódi mérföldkövet jelentett a párharcban. Kicsit sajnálom, hogy Magyarországon nem váltottuk gólra lehetőségeinket, de meggyőződésem, hogy ezúttal ez is sikerül majd” – vélekedett az együttes trénere, Zlatomir Zagorcsics, majd felhívást intézett a szurkolókhoz.Zlatomir Zagorcsics, majd felhívást intézett a szurkolókhoz.

„Kérem az újvidéki embereket, hogy amennyien csak tudnak, jöjjenek ki a stadionba, és hatalmas buzdítással segítsék a csapatunkat. A Vojvodina mezét viselő srácok teljes mértékben megérdemlik a támogatást” – tette hozzá a korábbi 23-szoros bolgár válogatott futballista.

A hazai szurkolók kedvét az is meghozhatja, hogy Zoran Scsepanovics, az újvidéki klub elnöke ingyenessé tette a belépést a csütörtöki mérkőzésre.

„A budapesti első mérkőzésen megmutattuk, hogy a mi csapatunk a jobb, az a vágyunk, hogy a visszavágón ezt megerősítsük, és bejussunk a második fordulóba. Edzésen azt gyakoroljuk, hogyan tudjuk megállítani az MTK játékosait és rájuk erőltetni az akaratunkat, ezek segíthetnek hozzá minket céljaink eléréséhez” – mondta ezt már Alekszandar Palocsevics, a Vojvodina tízese.

A vajdaságiak beszámolója szerint az MTK szerda kora délután érkezik meg Újvidékre, a kék-fehérek 19 órától edzenek a Karadjordje Stadionban, ezt megelőzően pedig sajtófélórát tartanak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik