El: A győzelem az győzelem, tovább fogunk jutni - Szivics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.03. 22:56
null
Tomiszlav Szivics szerint meglesz a továbbjutás (Fotó: MTI)
Tomiszlav Szivics, a DVTK vezetőedzője bunkerfocit várt, azt is kapott az Birkirkarától, de bízik abban, hogy a 2–1-re megnyert csütörtöki Európa-liga-mérkőzés jövő heti visszavágóján több helye lesz csapatának támadnia.

„Az, amit mondtam, hogy ma már mindenki játssza a futballt, bebizonyosodott – értékelt a mérkőzés után Tomiszlav Szivics a Duna Tv-nek. – Türelmet kértem a játékosoktól, tudtam, hogy bunkerfocit fog játszani az ellenfél, ez várható volt. Rúgtunk egy gólt, utána azonban kaptunk egy potyát, ha ez nincs, (könnyebb lett volna). Még nagyon az idény elején vagyunk, szükség van finomításokra. Az ellenfél nagyon szervezett, jó csapat, küzdött is, de a mieink is hajtottak, küzdöttek, és végül nyertünk kettő–egyre. A győzelem az győzelem, még van egy mérkőzés, amelyen nekik kell támadniuk, és ha kinyílnak, az kedvezhet nekünk. Le kell vonni a mai meccs tanulságait, de szerintem tovább fogunk jutni.”

„Nincs könnyű mérkőzés, nincs könnyű ellenfél. Egész jó, szervezett csapat a Birkirkara. Viszont öt-hat játékosát szívesen látnám saját csapatomban. Gratulálok a csapatomnak és az ellenfélnek is. Köszönöm a szurkolók támogatását is, ma is tizenkettedik játékosként segítettek minket” – tette hozzá Szivics a találkozó utáni sajtótájékoztatón.

„Nagyon vegyes mérkőzés volt – ezt már Paul Zammit, a Birkirkara vezetőedzője mondta. – Az első félidőben voltak veszélyes kontráink, a második játékrészben a piros lap mindent megváltoztatott. Elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával. Pariban voltunk, kapufát is rúgtunk, és a kiállítás után is adódtak lehetőségeink.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik