El: a Fradi ellen készülő edző ilyet még nem látott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 20:05
A Ferencváros elleni csütörtöki El-selejtező előtt a holland Go Ahead Eagles vezetőedzője Dennis Demmers beszélt a meglepő időjárási körülményekről, a pálya állapotáról, a zárt kapukról és az esélyekről is.  

„Nagyon jól utaztunk a viszontagságos időjárás ellenére is. Nagyon nagy hőségben érkeztünk meg, aztán pedig annyi eső esett, hogy én még ilyet nem láttam. Viszont a nagy mennyiségű eső ellenére is viszonylag jó állapotban van a pálya" – kezdte sajtótájékoztatóját a Go Ahead Eagles vezetőedzője, Dennis Demmers.

„A Ferencváros nagyon jó csapat, de szeretnénk a saját játékunkra koncentrálni. Szeretnénk élvezni a meccset, és kiszolgálni a drukkereinket, akik Hollandiában egy óriás kivetítő előtt szorítanak majd a sikerünkért" - fogalmazott a szakvezető.

Demmers kérdésre válaszolva nem vitatkozott azzal, hogy a Ferencváros a párharc esélyese, hiszen a Fradi az első meccsen is megmutatta az erejét, de ettől függetlenül nem feltartott kézzel érkeztek Budapestre.

A Go Ahead Eagles vezetőedzője a Nemzeti Sport Online kérdésére a Fradit a holland élcsapatokhoz hasonlította.

„A Ferencvárosról azt gondolom, hogy Hollandiában az élcsapatok közé tartozna, mondjuk az első hatba" - mondta Demmers.

A holland edző is megkapta azt a kérdést, hogy mi a véleménye a zárt kapukról.

„Azért sajnálom, mert ezzel minket is büntetnek, pedig mi nem követtünk el semmit, de nem tehetünk mást, el kell fogadnunk az UEFA döntését, legalább most az egyszer talán hallani fogják a játékosok, hogy mit mondok" - ironizált Demmers.

„Most már biztosan nem becsüljük le az ellenfelünket, hiszen az első meccsen láthattuk az erősségeiket, így például azt, hogy milyen remek szélsőik vannak" - nyilatkozta a sajtótájékoztatón a holland csapat játékosa, Sander Duits.

A Ferencváros sajtótájékoztatójáról itt olvashat!


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik