El: A budapesti teljesen más mérkőzés lesz – Rebrov

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2019.08.22. 21:10
Szerhij Rebrov elégedett volt a Ferencváros játékával a Suduva elleni idegenbeli EL-selejtező után, de leszögezte, hogy a budapesti visszavágó teljesen más mérkőzés lesz, mint a litvániai 0–0.

„Meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, meg is voltak a helyzeteink, de sajnos kimaradtak. A budapesti mérkőzés teljesen más lesz, ott kell eldöntenünk a párharcot” – mondta Rebrov az M4 Sportnak, amelynek riportere a góllövők hatékonyságáról faggatta a szakembert.„Meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, meg is voltak a helyzeteink, de sajnos kimaradtak. A budapesti mérkőzés teljesen más lesz, ott kell eldöntenünk a párharcot” – mondta Rebrov az M4 Sportnak, amelynek riportere a góllövők hatékonyságáról faggatta a szakembert.

„Mindennap azért edzünk, hogy hatékonyabbak legyünk a kapu előtt. A teljesítménnyel elégedett vagyok, csak gólt nem sikerült rúgni. A Maccabi hetven százalékban birtokolta a labdát a Suduva ellen, mégsem jutott tovább. A csatáraink eddig bizonyították, hogy tudnak gólt szerezni” – mondta Rebrov.

EURÓPA-LIGA-SELEJTEZŐ
4. FORDULÓ (PLAYOFFKÖR), ELSŐ MÉRKŐZÉS
FK Suduva (litván)–Ferencváros 0–0
Marijampole,
ARVI labdarúgó-aréna, 6741 néző. V: Schüttengruber (osztrák)
FK Suduva: Kardum – Svrljuga, Kerla, Jankauskas, Hladík, Zsivanovics – Renan (E. Jankauskas, 78.), Matulevicius, Verbickas – Topcagic (Vezevicius, 92.), Tadic (Gotal, 70.). Vezetőedző: Vlagyimir Cseburun
Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Dvali, Heister – Sigér, Haratin – Zubkov, Skvarka (Varga R., 76.), Nguen (Bőle, 87.) – F. Boli (Priskin, 67.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik