Arsenal: „Nulla! Engem nem ver át Özil a krokodilkönnyeivel…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.04. 09:18
Mint ismert, az Arsenal vereséget szenvedett az Atlético Madridtól az Európa-liga elődöntőjének visszavágóján, így eldőlt, a madridiak jutottak a második legrangosabb európai kupa fináléjába. A londoniaknál sokan Mesut Özilt hibáztatják ezért. Többek közt Martin Keown is.

Az Arsenal ikonja, Martin Keown a BT Sport csatorna szakkommentátoraként nézte végig az Arsenal kiesését az Európa-ligából, és nem fogta vissza magát, amikor Mesut Özil került szóba…

„Ezzel a teljesítménnyel azt sem érdemli meg, hogy az Arsenal mezét viselje. Arsene Wenger egy vagyont költött rá, ez azonban a teljesítményén egyáltalán nem tükröződik. Egy világbajnok játékosról beszélünk. Nem hiheti senki, hogy ez a maximum, amire képes. Engem nem ver át a krokodilkönnyeivel… Ilyen teljesítmény után az lenne a minimum, hogy Wenger odaálljon elé, és elmondja, ennél sokkal többet vár tőle. Mert ez egy nagy nulla volt!” – mondta Keown.

Az Arsenal ikonja szétszedte Özilt (Fotó: AFP)
Az Arsenal ikonja szétszedte Özilt (Fotó: AFP)

Később Arsene Wengertől megkérdezték, egyetért-e az angol ikonnal, ám a francia menedzser szokásához híven visszafogottan nyilatkozott.

„Nem értek egyet ezzel az értékeléssel. Ha analizálják a mai teljesítményét, rájönnek, hogy rengeteget kiadott magából” – reagált Wenger.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik