A legenda elárulta, napi 65 fájdalomcsillapítót szedett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.26. 17:33
null
Kurt Angle (Forrás: inquisitr.com)
Kurt Angle nevét talán még azok is ismerik, akik nem követik napi szinten a pankrátorvilág történéseit. A többek közt színészként is próbálkozó sportoló, aki az 1996-os nyári olimpián birkózásban aranyérmet nyert az Egyesült Államoknak, és 2016-ban intett végleg búcsút a pankrációnak. Most pedig elárult egy fájdalmas titkot a múltjából...

A 47 esztendős sportolóról korábban is köztudott volt, hogy rengeteg nyaksérülése miatt egy időben rászokott a fájdalomcsillapítókra, ám Kurt Angle most beszélt csak először a körülményekről.

„Borzalmas fájdalmaim voltak, már nem is éreztem semmi különbséget, mikor bekaptam a gyógyszereket, így trükkökhöz folyamodtam. A végén már volt, hogy napi hatvanöt darab Vicodint szedtem be, és próbáltam minél többet meghagyni estére, hogy alkohollal keverve még nagyobbat üssön” – vallott a pankrátorikon a Dan Le Batard Show-ban.

„Három éve jutottam el arra a pontra, amikor azt mondtam, elég, ez így már nem élet, és bementem az elvonóra. Elkeseredett voltam és éreztem, már nem vagyok hatással az életemre, nem én irányítok. Életem legrosszabb időszaka volt ez, nem gondoltam, hogy túlélem…” – tette hozzá.

Angle immár három éve teljesen tiszta, és a visszatérés gondolatával is eljátszott, sőt, egy-két apróbb eseményre már meg is hívták az év végére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik