Videó: eltitkolták a magyar játékos elől, hogy a világ legjobbja lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.31. 08:20
null
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE (FOTÓK: MOLNÁR PÉTER)
A tavalyi antwerpeni Európa Játékok után az asztaliteniszező Vizsnyai Dávid Los Angelesben, a 14. nyári speciális világjátékokon is a csúcsra ért. Mind a négy mérkőzését megnyerte, igaz, már az első sikere után eldőlt, hogy aranyérmes. Egyedül azonban csak ő nem tudta ezt.

A tollaslabdázók férfi egyéni versenyében Simkó Zoltán ezüst-, Károly Gergő bronzérmes lett. Atlétáinknál a síkfutók remekeltek, Solymos Ágnes 50, Kun Ágnes 100 méteren végzett a második helyen. Görkorcsolyában a 2x200-as és a 2x100-as váltókkal befejeződtek a versenyek. Aranyérmes párosaink mellett a Péter Dávid, Hocza Róbert duó a hosszabb távon lett ezüstérmes.

A cselgáncsozóknál Kovács Ádám, az úszóknál a 100 vegyesen induló Földi Marcell végzett a második helyen, míg a bocsázó Varga Ágnes bronzéremmel gazdagodott.

Az egyesített kosárlabdacsapat és a női labdarúgók is közel kerültek az éremhez. A kosarasok Tajvan 46–36-os legyőzésével már biztosan érmesek, az első helyért Indiával mérkőznek, a labdarúgók pedig Szerbiát ütötték ki 6–0-ra, a bronzéremért pedig ismét Bosznia-Hercegovina legjobbjait kell legyőzniük.

A világjátékok utolsó versenynapját pénteken rendezik. A magyar delegáció öt nap után tizennyolc arany-, tizenhat ezüst- és nyolc bronzéremnél tart.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik