Vendégünk: Lőrincz Tamás • Aki olimpiát rendez, halmozza az aranyakat

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.08.16. 22:50
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Tokiói bajnok járt a Nemzeti Sport szerkesztőségében. A kötöttfogású birkózás 77 kilós súlycsoportjának búcsúzó aranyérmese, Lőrincz Tamás ezúttal nem birkózótudásával, hanem közvetlen személyiségével vett le minket a lábunkról.Tokiói bajnok járt a Nemzeti Sport szerkesztőségében. A kötöttfogású birkózás 77 kilós súlycsoportjának búcsúzó aranyérmese, Lőrincz Tamás ezúttal nem birkózótudásával, hanem közvetlen személyiségével vett le minket a lábunkról.

Olimpiai házigazdának lenni egyenlő a kirívó sportsikerekkel. A japánok – akárcsak 1964-ben – az éremtábla harmadik helyén zártak, de 1896-tól napjainkig egy-két kivétellel jellemző, hogy a rendező erőn felül teljesít a küzdőtereken is. Kétoldalas mérleg Athéntól Tokióig – a legnagyobb, házigazda sportolók elleni magyar bravúrokkal.

A Young Boys legértékesebbjétől nem kell a Fradinak tartania. A 7 millió eurót érő kameruni Jean-Pierre Nsame Achilles-sérülése nem engedi a fellépést a szerdai BL-rájátszásban.

Szatmári András már tud örülni a kardcsapat bronzérmének. Világbajnokunk ugyanakkor nehezen dolgozta fel, hogy legközelebb csak három év múlva lesz módja egyéniben is nagyot villantani – Kovács Erika interjúja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik