Tovább él a párizsi kézis remény; Alig veszít párharcot a Fradi új igazolása

Vágólapra másolva!
2023.01.20. 22:51
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Legyőztük a brazilokat, így a továbbjutásra és a párizsi kvótára is él még az esély. A svéd-lengyel közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság sorsdöntő magyar–brazil középdöntőjéről tudósítás, statisztikák, értékelés és nyilatkozatok két oldalon Göteborgból Vincze Szabolcstól.
Legyőztük a brazilokat, így a továbbjutásra és a párizsi kvótára is él még az esély.
A svéd-lengyel közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság sorsdöntő magyar–brazil középdöntőjéről tudósítás, statisztikák, értékelés és nyilatkozatok két oldalon Göteborgból Vincze Szabolcstól.

Myenty Abena elsőrangú statisztikai mutatókkal érkezett az Üllői útra. A pozsonyi Slovantól igazolt suriname-i védő nem csupán 191 centi magas, de a párharcait is ragyogó százalékkal nyeri meg, és a szerelőkészsége is átlag feletti az InStat vonatkozó adatai szerint. Nem véletlen, hogy a Fradi már a nyár óta tárgyalt a szerződtetéséről.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. A kétoldalas címlapsztoriban Sandra Tofttal, a győri kézisek dán csodakapusával, a Mészöly-sorozat következő epizódjával, a 60 éves José Mourinhóval, Garrinchával, a paralimpiai legenda Farkas Henriettával és Patkó Bélával, azaz Kikivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik