Torna: győri siker a férfi csapatbajnokság első fordulójában

Vágólapra másolva!
2021.03.26. 16:38
A Győri AC nyerte a férfi tornászok csapatbajnokságának első fordulóját, amelyre pénteken Budapesten került sor.    

A versenykiírás szerint minden szeren egy felnőtt, egy ifjúsági és egy kadet korosztályú versenyző eredményét vették figyelembe csapatonként. A magyar szövetség tájékoztatása szerint ez alapján az első fordulóban a Mészáros Krisztofer, Molnár Botond, Horváth Milán, Cserpes Ruben, Nyikos Bernát alkotta győri együttes végzett az élen 236.750 ponttal. Mészáros Krisztofer, Molnár Botond, Horváth Milán, Cserpes Ruben, Nyikos Bernát alkotta győri együttes végzett az élen 236.750 ponttal.

A csapatbajnokság második fordulóját ősszel rendezik meg, azonban a férfimezőnyre vár még egy erőpróba a hétvégén, ugyanis vasárnap rendezik meg a szerenkénti országos bajnokságot.

„Alapvetően sok apró hibából fakadó rontást láttam ma, ami főként a kevés versenynek tudható be. Nem vagyok csalódott, de tudom, hogy a srácok jobban is tudnak teljesíteni, ugyanakkor a hosszú versenymentes időszak miatti rozsda látszik rajtuk. Bízom benne, hogy a vasárnapi szerbajnokságon már jobbak lesznek” – nyilatkozta Kovács István, szövetségi kapitány.

TORNA
FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG
1. FORDULÓ

1. Győri AC (Mészáros Krisztofer, Molnár Botond, Horváth Milán, Cserpes Ruben, Nyikos Bernát) 236.750 pont
2. KSI SE (Bátori Szabolcs, Závory Szilárd, Bogyó Dániel, Hutkai Mózes) 221.800
3. FTC-Telekom (Balázs Krisztián, Severin Kranzmuller, Laczkó Levente, Ujvári Benedek, Varga Botond, Buzási Bertalan) 220.950

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik