Színesen, vidáman: egy kongresszus mosolygós oldala

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.19. 09:17
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('/TAFISA_vilagkongresszus')"><strong>Nem csak az aktivitás, a vidámság jegyei is megmutatkoztak a budapesti TAFISA világkonferencián – A GALÉRIÁHOZ KATTINTSON A KÉPRE!</strong></a><br />
Vasárnap hazautaztak a budapesti TAFISA világkongresszus résztvevő. A sikeresnek értékelhető konferencia zárását követően cikkünkben és galériánkban komolytalan oldaláról közelítjük meg a szakmaiságában egyébként ugyancsak elmélyült eseményt.

 

A kongresszus résztvevő városismereti versenyt is szerveztek azoknak, akik szeretnek játszani, sétálni és felfedezni ismeretlen helyeket.

A program lehetőséget adott a szabadidősportos kongresszus vendégeinek Budapest belvárosa, az V. kerület és nem utolsósorban egymás közelebbi megismerésére is, hiszen a vállalkozó szelleműeket a játék során kisebb csoportokra osztották.

A csapatoknak egy térképvázlat segítségével kellett tájékozódniuk, és gyalogszerrel megtalálniuk a magyar főváros néhány különleges pontját. Az állomásokon aktivisták érdekes feladatokkal várták őket.

Például meg kellett számolniuk a szökőkutat díszítő szobrokat az Erzsébet téren, kideríteni, hogy kinek állít emléket a Batthyány-örökmécses, vagy éppen a Zrínyi utca és Október 6. utca sarkán található, csendőrt megjelenítő bronzszobor csatján szereplő számot kellett leolvasniuk.

De nem csak a különleges, Let’s test Pest! elnevezésű versenyen volt a hangulat, hanem az egész kongresszuson – bizonyítékul beszéljenek a képek!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik