Szilveszter: boldog új évet kívánunk az NSO minden olvasójának!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.31. 15:44
Megint eltelt egy év, egy sporteseményekben gazdag esztendő, amelyet a Nemzeti Sport Online együtt élt át a kedves olvasókkal. Együtt követhettük, ahogy a Győri ETO ismét felül a női kézilabda Bajnokok Ligája trónjára, a Mol Vidi FC menetelését a nemzetközi porondon, rövid pályás gyorskorcsolyaváltónk olimpiai aranyát, vagy Babos Tímea WTA-világbajnoki címvédését párosban. Továbbá olyan csodálatos hazai sportrendezvényeknek lehettünk szem- és fültanúi, mint a birkózó-világbajnokság és a junior női kézilabda-vb (melyet meg is nyert a magyar válogatott) – hogy csak néhányat említsünk a rendkívül gazdag magyar sport 2018-as sikerei közül.

Lassan azonban eljön a lencseevés, a szilveszteri bulik és természetesen az újévi fogadalmak ideje. Amit mi ígérhetünk, a Nemzeti Sport Online 2019-ben is mindent megtesz majd azért, hogy kiszolgálja a sportszerető közönséget.

Ezúton szeretnénk megköszönni az eddigi kitüntető figyelmet, valamint boldog és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk minden kedves Olvasónknak!

A Nemzeti Sport Online szerkesztősége

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik