SALLAI ROLAND: KÖZEL VOLTAM AHHOZ, HOGY ELVESZÍTSEM A LÁTÁSOMAT; NAGY TÍMEA UDVARHELYI GÁBORRÓL

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.10.14. 23:26
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Sallai Roland örökké hálás lesz a német orvosoknak. A magyar labdarúgó-válogatott freiburgi csatára Jonathan Tah csúnya belépője után szenvedett súlyos szemsérülést, már edz, lehet, hogy huzamosabb időn át maszkban látjuk majd a pályán, de novemberben már ott akar lenni a válogatottban. Smahulya Ádám interjúja.
Sallai Roland örökké hálás lesz a német orvosoknak.
A magyar labdarúgó-válogatott freiburgi csatára Jonathan Tah csúnya belépője után szenvedett súlyos szemsérülést, már edz, lehet, hogy huzamosabb időn át maszkban látjuk majd a pályán, de novemberben már ott akar lenni a válogatottban. Smahulya Ádám interjúja.

A Fradi már 2.7 milliárd forintot keresett az Európa-ligában. A Crvena zvezda elleni remek győzelem után értékelés, nyilatkozatok, lapszemle és a lehetséges csoportvégeredmény elemzése két oldalon.

Nagy Tímea: A Mester bennem él. A kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó két hete elhunyt edzőjére, Udvarhelyi Gáborról, az együtt töltött évekről beszélgetett Kovács Erikával.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. A 75 éves újpesti csatárlegendával, Fazekas Lászlóval, Martin Ödegaarddal, Zwickl Dániellel, futballvilágbajnoki rekordokkal és a katari rendezés sportpolitikai alkuival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik