Rp. gyorskorcsolya: visszavonult Elise Christie, Liu Shaolin Sándor exbarátnője

Vágólapra másolva!
2021.12.14. 17:13
null
Visszavonult Elise Christie (Fotó: AFP)
Visszavonult a britek világ- és Európa-bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázója, Elise Christie, aki korábban egy párt alkotott Liu Shaolin Sándorral.

Decemberben derült ki, hogy a 31 éves Elise Christie bokasérülése miatt lemaradhat a 2022-es pekingi téli olimpiáról. Akkor azt írta közösségi oldalán a világbajnok, hamarosan visszatér.

Ehhez képest kedden mégis arról számolt be Christie az Instagram-oldalán, hogy visszavonul a rövid pályás gyorskorcsolyától. Annak a lehetőségét ugyanakkor nyitva hagyta, hogy a jövőben edzőként térjen vissza.

„Sok kérdést fogok kapni, és sok mindent kell elmondanom, de itt az ideje, hogy bejelentsem, visszavonulok a rövid pályás gyorskorcsolyától – kezdte mondanivalóját Elise Christie az Instagram-oldalán. – Nem ez lesz az utolsó, hogy találkoztok velem a sport berkein belül, de most egy másik úton indulok el.”

„Sohasem értem el a legnagyobb célom, az olimpiai érmet, de megváltoztattam a sportot a hazámban. Mostantól arra fogok koncentrálni, hogy segítsem a csapatomat, és beletanuljak az edzősködésbe. Nem árulom el a 2026-os céljaimat, de az olimpiai álmok folytatódnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik