NS: Nagy Ádám és Szerencsés Gyurka; Berger és a pesti diszkók – kedd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.02. 23:44
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Szerencsés Gyurkáról írta a magyarérettségit, majd átvette az évad felfedezettjének járó díjat Nagy Ádám, akinek a történelemmel lehetnek gondjai, mert nem az évszámok barátja – de Borbola Bence interjújában azért a futballról is szó esik.
Szerencsés Gyurkáról írta a magyarérettségit, majd átvette az évad felfedezettjének járó díjat Nagy Ádám, akinek a történelemmel lehetnek gondjai, mert nem az évszámok barátja – de Borbola Bence interjújában azért a futballról is szó esik.

Horváth Ferencre, mondhatni, olyan sorsot mért a Teremtő edzőként is, mint játékosként: annak idején szinte nem volt olyan gólja, amely után talpon maradt volna, és most edzői sikere után is kirántották alóla a szőnyeget. Somogyi Zsolt megvonja a Horváth-korszak mérlegét.

Aggodalomra semmi ok, Németh Krisztiánt Katarban pont olyan színvonalú kezelésben részesítik térdsérülése után, mint amilyennek most elképzelik a katari olajmilliárdosok egészségügyi szolgáltatásait. Mindezt maga az érintett árulta el.

Európa-liga-szereplést érő helyezéssel zárta az MTK a bajnokságot, de hol fog játszani? Elvégre lassan nincs Budapesten olyan stadion, amely ne épülne épp, vagy ne állna újratervezés alatt. Domonyai László klubigazgató tudja a választ. Ha elolvassák, amit mondott, önök is fogják tudni.

Állandó szakértőnk, Bognár György Ficak fedőnevű heti elemző rovatában amiatt aggódik, nehogy a fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntsék ott, ahol kudarcosan zárult a bajnokság, illetve szóba kerül a támadó futball (illetve a hiánya) is.

Nikolics Nemanja lengyel kupagyőztes lett, ötvenezer néző, fesztiválhangulat, szóval semmi extra – de azért mesélt róla egy cseppet. Önök szerint sör, bor vagy pezsgő?

Kedden kezdetét veszi a férfi kosárlabda NB I rájátszása: nyolc csapat, négy párharc és elképesztő izgalmak várhatók. Mind a nyolc résztvevő csapat edzőjét megkérdeztük, mire számítanak.

Rivasz-Tóth Norbert nevét egyelőre kevesen ismerik, pedig kellene: a fiatal magyar gerelyhajító sorra döntögeti a csúcsokat. Most megismerhetik.

Gerhard Bergert néhány fokkal többen ismerik, saját bevallása szerint sokan budapesti diszkókból, merthogy a nyolcvanas-kilencvenes években aktív Formula–1-es versenyzőként gyakori vendége volt a fővárosi éjszakának. De Ayrton Sennára és Michael Schumacherre is visszaemlékezik sztárinterjúnkban.

Most az a kedd jön, amikor teniszmellékletünknek örvendhetnek: megtudhatják, Németh Roland parateniszező merre jár, és megismerhetik Békefi Biankát is, aki nem akármit és nem akárkiket győzött le első világranglista-pontjaiért.

Új vendégszerzőt is avatunk, speciel Európa-bajnok az illető, és első anyagaként máris egy szórakoztató riporttal jelentkezett a medencéből. A Médiaválogatott–Női pólóválogatott rangadóról ugyanis a hosszú sarkos ejtések legújabb mesterének számító Rác Benedek Balázs kollégánk mellett Tóth Ildikó, a nemzeti csapat centere is beszámol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik