Nemzeti Sport: hétvégétől ismét megjelenik vasárnapi lapszámunk

Vágólapra másolva!
2020.05.21. 12:15
A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetben a sportesemények hiánya és a terjesztési nehézségek miatt ideiglenesen szüneteltettük vasárnapi lapszámunk megjelenését. Mivel a korlátozó intézkedések egy részét feloldották, és fokozatosan újraindul a sportélet, így a különböző labdarúgó-bajnokságok is (köztük az NB I), örömmel értesítjük önöket, hogy 2020. május 24-től a vasárnapi lapszám ismét megjelenik, igaz, a megemelkedett árushelyi terjesztési költségek miatt magasabb áron (290 Ft). Az áremelkedés kizárólag az árus példányokra vonatkozik, az előfizetés díját nem érinti.

A 2020. május 24-től megjelenő vasárnapi lapszámokat ismét kézbesítjük azoknak az előfizetőinknek, akik márciusban jogosultak voltak a lap vasárnapi számaira és/vagy jelenleg is rendelkeznek rá érvényes előfizetéssel.

Ha előfizetésével kapcsolatosan további kérdése vetődne fel, az alábbi elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésére – kiadói előfizetés ese­tében: ugyfelszolgalat@mediaworks.hu e-mail címen vagy a +36-46-998-800-as telefonszámon (hétfőtől péntekig 8–17 óra között); postai előfizetés esetében: hirlapelofizetes@posta.hu e-mail címen, vagy a 06-1-767-8262 telefonszámon (hétfőtől péntekig 8–15 óra között).

Megértésüket köszönjük!

Lapszámaink digitálisan IDE KATTINTVA olvashatóak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik