MOB: stratégiai együttműködés a Szerencsejáték Zrt.-vel

NS NSNS NS
Vágólapra másolva!
2020.09.10. 14:56
null
Csipes Tamara és Milák Kristóf Czepek Gáborral, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatójával (Fotó: Tumbász Hédi)
Partnerségi megállapodást kötött a MOB és a Szerencsejáték Zrt., a nemzeti lottótársaság 2021 végéig hetvenmillió forinttal támogatja az olimpiai csapat felkészülését.

Stratégiai együttműködést kötött a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Szerencsejáték Zrt.; a nemzeti lottótársaság 2021. december 31-ig hetvenmillió forinttal támogatja a magyar olimpiai csapatot – a szponzoráció a nyári mellett a téli ötkarikás játékokra és a téli európai ifjúsági olimpiai fesztiválra való felkészülést is segíti.

Az együttműködést bejelentő sajtótájékoztatón Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója kiemelte: vállalatuknak kiemelten fontos a felelősségvállalás.

„Az elhalasztott olimpia anyagi forrásokat is igénylő, jelentős szervezési többletterhet ró a Magyar Olimpiai Bizottságra, ennek csökkentéséhez szeretnénk hozzájárulni a megállapodással” – mondta Czepek Gábor, hozzátéve, a társaságot, a sportfogadást is kedvezőtlenül érintette a koronavírus-járvány, a veszteségek enyhítésére fejlesztésekbe kezdett a nemzeti lottótársaság, amely három új játékkal jelent, illetve jelenik meg a piacon.

A magyar olimpiai csapatot az eseményen képviselő olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakos, Csipes Tamara és a világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf a felkészülésről és tokiói terveiről beszélt. A két klasszis egyetértett abban, hogy a felkészülés mentális része nagyobb kihívást ad a fizikai edzésmunkánál, miként reményeiről is egybecsengően nyilatkozott.

„Legalább egy aranyat szeretnék nyerni” – jelentette ki határozottan a kajakos és az úszó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik