MMA: Borics Ádám elszenvedte első vereségét

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.26. 09:15
null
Borics Ádám (jobbra) elszenvedte első vereségét (Fotó: MMAFighting.com/Twitter)
Borics Ádám elszenvedte profi pályafutása első vereségét: a magyar MMA-harcos valamivel kevesebb mint két és fél perc után feladta a Darrion Caldwell elleni negyeddöntőt a Bellator pehelysúlyú (65 kg-os) GP-sorozatában.

A GP-sorozat első fordulójában a szervezet korábbi világbajnokát, Pat Currant egy repülő térdrúgással elintéző Borics Ádámra a negyeddöntőben Darrion Caldwell (14–3) várt. A magyar harcos jól kezdett, ám a földharcban az amerikai bizonyult jobbnak: egy hátsó fojtással 2:20 perc után feladásra kényszerítette Boricsot.

A 26 éves „magyar szárnyas huszár” mérlege így összességében 14–1-re, a Bellatornál pedig 5–1-re módosult, míg Caldwell továbbra is versenyben van a sorozatban a végső győztest illető 1 millió dolláros pénzdíjért – az elődöntőben a 16–0-s mérleggel álló, favoritnak számító A. J. McKee-vel találkozik.

Scott Coker on Twitter

If this doesn't get you hyped for @TheWolfMMA vs. @AJMcKee101, I don't know what will. https://t.co/SnI4vLqbwo



MMAFighting.com on Twitter

Darrion Caldwell is one step closer to that $1 million grand prize after this submission victory at #Bellator238. : @allelbows



Az összecsapás után a 32 éves amerikai harcos köszönetet mondott Boricsnak, és egy közös fotót is posztolt kettejükről.

„A ma este a mi esténk volt. Köszönöm Borics Ádámnak, hogy a legjobbat hozta ki belőlem. A következő még keményebb lesz!” – írta Caldwell az Instagramra.

Tonight was our night.Shout out to Adam Boric for bringing the best out of me. The next will be even more heat

956 Likes, 47 Comments - Darrion Caldwell (@thewolfmma) on Instagram: "Tonight was our night.Shout out to Adam Boric for bringing the best out of me. The next will be..."



A gála főmérkőzésén a UFC-t is megjárt Cris Cyborg alaposan elintézte Julia Buddot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik