Megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.09. 07:38
Megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma, a Sportév 2016.

A sportrajongók 2016-ban sem unatkozhattak, hiszen a labdarúgó Európa-bajnokságtól kezdve az olimpián, a Formula–1-es szezonon át világ- és kontinensbajnokságokig bezárólag számos esemény zajlott ebben az évben, amire érdemes volt figyelni.

És persze jó visszagondolni rájuk.

A Nemzeti Sport Magazin legújabb száma ehhez nyújt segítséget. Emlékeznek még a női pólósok Európa-bajnoki menetelésére? Hokisaink remeklésére az elit-világbajnokságon? Szalai Ádám góljára, amivel vezetést szereztünk az osztrákok ellen? A fantasztikus riói sikerekre? Usain Bolt csodafutására? A Leicester varázslatára? A hihetetlen izgalmakat hozó NBA-döntőre? Chris Froome sporttörténeti futására a Tour de France-on?

Ha igen, ha nem, mindenképpen érdemes kézbe venni magazinunkat, már csak azért is, mert az említetteken kívül a magyar és a világ sportjának számos fontos, érdekes, izgalmas, drámai pillanatát idézzük fel. Sőt bemutatjuk az esztendő hazai és külföldi sporthőseit, főszereplőit is: stílusosan itthonról és külföldről 2016-ból 16-16 sportolót emelünk ki A paletta rendkívül széles, többek között futballista, úszó, atléta, teniszező, ökölvívó, vívó, kajakos, jégkorongozó és kosárlabdázó szerepel a listán – ami természetesen szubjektív, ebből következően lehet rajta vitatkozni, ám az elvitathatatlan, hogy ők 32-en igazán emlékezeteset nyújtottak 2016-ban.

S hogy a hazai és a külföldi kategóriában ki lett listánkon az első?

Ez is kiderül a Nemzeti Sport Magazin évzáró számából.

Keresse az újságárusoknál!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik