Még lehet nevezni a tavasz egyik legjobb futóversenyére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.20. 08:46
Áprilisban még üres a versenynaptárad? Ne várj tovább, gyere velünk Balatonfüredre! A Runner's World tavasszal „kilép” a magazin hasábjairól, és elhozza nektek a tavasz egyik legjobb futóversenyét, a Runner's World Runt! (x)

 


Április 30-án
, a balatonfüredi Tagore sétányon a következő távokkal várnak benneteket a szervezők:
• 6.5 km
• 10.5 km
• 21 km
• 42 km

A Balaton egyik szépséges pontján, kényelmes és biztonságos körülmények között teljesítheted az általad választott távot. A pálya kialakításánál fontos szempont volt, hogy érintse Balatonfüred legszebb részét, a Tagore sétányt és a Vitorlás teret; hogy futás közben többször is találkozhass a neked szurkoló családoddal és barátaiddal, de talán ami még ezeknél is fontosabb, hogy ne kelljen autókat kerülgetned futás közben.

Tervezd meg az útvonalad!
A 6.5 kilométert teljesítők „fél kört” futnak a következő pontok érintésével: Vitorlás tér, Zákonyi Ferenc utca, Anna sétány, régi tihanyi út, fordító, Anna sétány, Zákonyi Ferenc utca, Vitorlás tér.

A 10.5 kilométert teljesítők egy kört futnak, félmaratonisták két kört, a maratonisták pedig négy kört futnak a következő pontok érintésével: Vitorlás tér, Zákonyi Ferenc utca, Anna sétány, régi tihanyi út, fordító, Anna sétány, Zákonyi Ferenc utca, Vitorlás tér, Tagore sétány, Aranyhíd sétány, Germering utca, Munkácsy Mihály utca, Tagore sétány, Vitorlás tér cél.

Bízd a frissítést profikra!

Ahhoz, hogy célba érj, az elvégzett edzésmunkán és a motiváción kívül tökéletes frissítésre is szükséged lesz! Ezen a napon a frissítésben partnerünk a BioTechUSA lesz, a távokhoz tartozó pontos frissítő termékekről itt találsz részletes információkat.

Rajt előtt és a cél után: masszázs

Az Oriolus Med masszázs sátrait már a rajt előtt is érdemes felkeresned, ahol sportmasszőrök segítségével kinesio taping tapaszok felrakását is vállalják. A befutást követően a célba érkezők – érkezési sorrendben – a célterületen felállított sátorban ingyenesen vehetnek igénybe egy gyors, maximum 10 perces frissítő masszázst.

Ami a célban vár
Minden táv teljesítője a célban Runner's World Run befutóérmet kap, az egyéni kategóriák első három helyezettjeinek kupa is jár. A befutó után a maratoni és félmaratoni távot szintidőn belül teljesítők között wellness hétvégét sorsolunk ki.

A nevezés április 15. után (korlátozott számban) csak a budapesti Maratonman Depóban lehetséges, ahol a nevezési díj befizetését követően törzsvásárlói kártyát kapsz, amellyel minden terméket kedvezménnyel vásárolhatsz meg. A boltban ingyenes számítógépes lábállás-diagnosztika segít a megfelelő futócipő kiválasztásában.

A rajtszámokat a verseny előtti héten, április 26-tól (kedd) április 29-ig (péntek) délelőtt 10 és este 8 óra között lehet átvenni. Ha ez nem áll módodban, a verseny napján (április 30-án) 8:00 és 10:30 között is megteheted Balatonfüreden, a versenyközpontban.


Rákóczi Feri is nekifut
Rákóczi Feri is nekifut

Beszélni könnyű, csinálni nehéz…
…ezt egy rádiós tudja a legjobban. Például Rákóczi Feri is, aki azonban nem a könnyebb utat választja: nemcsak beszél, csinálja is. Elhatározta, hogy leszokik a dohányzásról, lead némi felesleget, és április 30-án, a Runner's World Run-on, egy remélhetőleg jóleső félmaraton lefutásával jutalmazza és ünnepli meg magát. A rádiós felkészülését a Maratonman versenysorozat Facebook-oldalán figyelemmel is kísérheted.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik