Gyász: a tejszínhab okozta a halálát a 33 éves fitneszikonnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.22. 11:25
Borzasztó bizarr körülmények közt hunyt el a 33 esztendős francia fitneszikon, Rebecca Burger. A közösségi oldalakon imádott modell és blogger halálát egy habszifon okozta.

Az Instagramon közel 200 ezer követővel rendelkező hölgy a gyászoló család közösségi oldalakon közzétett beszámolója szerint otthonában szenvedett balesetet, mikor egy kis tejszínhabra vágyott.
Instagram post by Rebecca Burger * Jun 21, 2017 at 4:07pm UTC
Rebecca Burger kezében ugyanis felrobbant a szifon, a patron pedig egyenesen a mellkasán találta a fitneszikont, aki belehalt a sérüléseibe.otthonában szenvedett balesetet, mikor egy kis tejszínhabra vágyott.
Instagram post by Rebecca Burger * Jun 21, 2017 at 4:07pm UTC
Rebecca Burger kezében ugyanis felrobbant a szifon, a patron pedig egyenesen a mellkasán találta a fitneszikont, aki belehalt a sérüléseibe.

Rebecca Burger 33 éves volt.
Une belle journée s'achève Beaucoup de voyages à venir et de nouveaux projets. * Il m'arrive de me poser en ce moment et de réfléchir à tout ce que j'ai déjà accompli et ce que je m'apprête à vivre ... Je me dis alors que la vie est belle Nous n'avons pas de crédit sur le temps donc profitons-en pleinement Tenue: @womensbest.fr
A BBC beszámolója szerint Franciaországban ez egyáltalán nem ritka, egy bizonyos márka termékei ugyanis köztudottan veszélyesek, és képesek a robbanásra.

Többen is jelentkeztek már a cég ügyvédeinél, mert balesetet okozott a termék, egy esetben valaki például az egyik szemét veszítette el a patron miatt, ám a beszámolók szerint 2015-ben ezeket a hibákat végleg kijavították.
a>


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik