Fitnesz: Kiss Virág Ausztráliában bemutatkozott a profik között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.20. 12:39
null
Kiss Virágnak immár a profik között kell megállnia a helyét
A fitneszes Kiss Virág Ausztráliában bemutatkozott a profik között. A bikini szakág kiválósága tavaly nőtte ki az amatőrök mezőnyét és szerezte meg a profi kártyát, az Arnold Classic Australia viszont igazi mély víz volt számára. Kiss Virág Ausztráliában első magyar bikini fitneszesként léphetett pódiumra.

„Amatőr versenyzőként a célom a Pro-kártya megszerzése volt, profiként azonban új célokat tűztem ki, amikért ugyanolyan keményen küzdök és dolgozok, mint korábban tettem – mondta Kiss Virág. – Ebben a mezőnyben ugyanúgy meg kell másznom a ranglétrát, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak, de már alig várom az új kihívásokat!”

Az Arnold Classic Australia a második legnívósabb verseny a minden évben ősszel Las Vegasban megrendezendő Mr. Olympia után, ami a profi versenyek legrangosabb viadala. Ausztráliában jövőre is ott lehet a világ legjobb tizenhat versenyzője között, hiszen már most garantált a 2018-as részvétele, a szervezők ugyanis számítanak a fellépésére.

A Pro Bikini kategóriában az amerikai Angelica Teixeira diadalmaskodott, két honfitársa, Courtney King és Janet Layug előtt.

Magyarként Vasvári Nikolett is megmérette magát, a Berkes Team másik tagja a Pro Figure kategóriában végzett a 11. helyen

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik