Fitnesz: Kiss Anna fő célja a Las Vegas-i naturál olimpiára való kijutás

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.02.05. 15:47
A INBA (Nemzetközi Naturál Testépítő-szövetség) tavalyi világbajnokságán bikinikategóriában második, sportmodell-kategóriában ötödik versenyző elárulta, hogy a tavaszi szezont kihagyva ismét az ősszel méretteti majd meg magát – olvasható a Prémium Média sajtóközleményében.
A KISS ANNÁRÓL KÉSZÜLT GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG (Fotó: instagram.com/annaaa_kiss)
A KISS ANNÁRÓL KÉSZÜLT GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG (Fotó: instagram.com/annaaa_kiss)

 

„A január, február arról szól, hogy kicsit összeszedjem magam mert az őszi versenyszezon sokat kivett belőlem. Éppen ezért az edzésekből most egy kicsit visszavettem. A koncepció hasonló, mint az előző évben. Lesz egy hosszabb alapozási időszakom, ami egy bő fél év. Ilyenkor nincsenek versenyek. Ebben a periódusban az a cél, hogy izmosodjak, regenerálódjak, az előző évi lemaradásokat, hiányosságokat kijavítsam a színpadon. Emellett tavasszal szeretnék minél több tartalmat gyártani, illetve, hogy minél több megjelenésünk legyen együtt” – tekintett előre Kiss Anna.

„Nyáron fog kezdődni a versenyfelkészülés, a diéta és a szálkásítás. Ha minden jól megy, akkor az ősszel fogok versenyezni. Erre az időszakra tűztem ki magamnak nagyobb célokat. Szűkebb számú hazai versenyen fogok elindulni mert szeretek a színpadon állni és ezek a versenyek jók gyakorlásnak is. Továbbá ezeken tudnak megnézni a rokonok, a barátok és az ismerősök is. A hazai versenyek mellett az INBA versenyein szeretnék még elindulni, lesz Európa-bajnokságuk is, illetve, ha összegyűjtöm a kvalifikációs pontokat, akkor a legnagyobb célom idénre az, hogy novemberben, a Las Vegas-i naturál olimpiára kijussak” – árulta el a céljait a fiatal sportoló, aki civilben egy biztosítóban dolgozik pénzügyi tanácsadóként.


„Szeretnék a munkámra fókuszálni, főleg így az év első félévben. Szerencsére magam osztom be az időmet, akkor és úgy dolgozom, ahogy szeretnék. Próbálom egyensúlyban tartani a munkát és az edzést. Most azt érzem, hogy boldog vagyok, mert szembejöttek velem új lehetőségek is és haladok szépen előre” – mondta Kiss Anna, aki különösen büszke arra, hogy megjelent saját fitneszapplikációja, amelyre szintúgy szeretne majd nagyobb hangsúlyt fektetni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik